ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το Your Local Outlet συνεργάζεται με την ACS Courier σε πανελλαδική κάλυψη και για την άμεση, ασφαλή και αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων σε εσάς. Για βαριά και ογκώδη αντικείμενα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η Μεταφορική Καλλονής.

Για τις παραγγελίες άνω των 39,00€ με αντικαταβολή, γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση για την αποστολή του δέματος. Η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα εφόσον δεν έχει γίνει επιβεβαίωση σε 48 ώρες από την παραγγελία. Ενημερώνουμε ότι, κρατήσεις ρούχων δεν γίνονται για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται η αποστολή σύμφωνα με τους παρακάτω περιγραφόμενους χρόνους παράδοσης.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο κόστος των:

 • 3,50 € για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

 • Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00€.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Τα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.
 • 1-2 ημέρες επιπλέον στις δυσπρόσιτες περιοχές.

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις παραγγελιών οφείλονται  σε περιπτώσεις  ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των απεσταλμένων δεμάτων. Επίσης, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει όταν είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική (e-mail) επικοινωνία μαζί σας.

Σε περίπτωση εξαντλήσεως του αποθέματος του προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις!

 • Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ (17%).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο Your Local Outlet να μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με αντικαταβολή και επιπλέον κόστος 2.00€. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της (ισχύει μόνο εντός Ελλάδας).  Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για αγορές συνολικής αξίας άνω των 5.00€ και μέχρι 499.00€
  • Μέσω iris με τη χρήση του ΑΦΜ ( 048185090)
  • Μέσω χρεωστικής/πιστωτικής και προπληρωμένης κάρτας. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να προχωρήσετε στην πληρωμή σας το σύστημα μας θα σας μεταφέρει στο περιβάλλον της Τράπεζας Alpha bank, όπου γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες από οποιαδήποτε τράπεζα.
  • Με κατάθεση στην τράπεζα ή μέσω e-banking σε τραπεζικό λογαριασμό. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο πελάτης θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στον λογαριασμό που θα του σταλεί και με email κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του. Κατά την αποστολή του ποσού ο πελάτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το αναγνωριστικό της παραγγελίας του ως αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αμέσως μετά την επιβεβαίωση της συναλλαγής.
   Τα σχετικά IBAN είναι τα παρακάτω:
   Alpha Bank: GR2501409090909002002000430 Στέργος Παναγιώτης
   Εθνική Τράπεζα: GR0701104460000044675183667 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ